Bleach PBF Game
Użytkownik
- I ja Ci w tym pomogę !! Ale jeszcze nie teraz. - powiedziałem spokojnym głosem kładąc dłoń na nadgarstku ręki, w której trzymała miecz.
Wielce oświecony GM
-Dzięki, że próbujesz mnie pocieszyć, ale to na nic - odpowiedziała Rukia.
<Dochodzicie, pisz w bramie senkaimonu.>
http://www.bleachbattels.pun.pl/viewtopic.php?id=62&p=2
- Ach stare wspomnienia Pałacu zła hmmm- Powiedzialem cicho.
Użytkownik
- Kapitanie Kyouraku od czego zaczynamy? - spytałem odwracając się w jego kierunku.
Wielce oświecony GM
-Od zbadania pałacu. - powiedział Kyoraku, może nadal ktoś tam jest.
Wielce oświecony GM
-Szukacie tu kogoś? - zapytała dziewczynka, która się tu pojawiła niewiadomo skąd, była w wieku Hikari
-Przykro mi dziecko, ale muszę cię zabić pojawiłaś się w niewłaściwym miejscu, o niewłaściwej porze. - powiedziała Hikari i wyciągnęła miecz.
Wielce oświecony GM
-Nie - powiedziała i rzuciła się na nią, nagle dziewczyna syknęła i pokazała kły, a Hikari instynktownie się cofnęła. Dopiero teraz zauważyłeś, że jest cała na czarno ubrana i ma zasłonięte wszystkie części ciała za wyjątkiem twarzy.
Użytkownik
- Kim jesteś i co tutaj robisz? - spytałem dziewczynki.
Wielce oświecony GM
-Mogę wam pomóc. - odpowiedziała z tajemniczym uśmieszkiem
Użytkownik
- Co o tym myślicie? - zapytałem resztę grupy tak by dziewczynka tego nie słyszała.
- Hmm kiedy ostatni raz zaufałem nieznajomej dziewczynie skonczyło się to na mocnym kopniaku w mój brzuch... Ale Zaufajmy jej lubie emo dziewczyny. - Uśmiechnąłem się i powiedziałem.
Wielce oświecony GM
-Nie, ona jest wampirem, nie mam zamiaru współpracować z nieczystymi - powiedział Hikari.
-Nieczystymi, żarty sobie stroisz? - zaczęła się śmiać.
-Jestem kapitanem oddziału kidou, mogę cię zabić w kilka sekund.
-O też mi sukces kapitan.