Bleach PBF Game
Użytkownik
- Kapitanie Kyoraku co robimy? - spytałem bezradnym głosem.
Wielce oświecony GM
-To co pokazał przeciwnik w poprzedniej walce stało na wysokim poziomie, ale wtedy mieliśmy ograniczenia nałożone, lecz sądzę, że każda pomoc będzie nieocieniona. - powiedział Kyoraku. - A jak ci na imię? - zapytał się wampirzycy.
-Myślałam, że jak się pyta o imię to należało by się przedstawić? - opdowiedziała.
-Shunsui Kyoraku kapitan 8 oddziału.
-Hikanate Ashiro porucznik 8 oddziału.
-Kusajishi Yachiru asystentka Ken-chana.
Użytkownik
- Takamori Saigo, członek 13 oddziału. - powiedziałem z dumą.
Wielce oświecony GM
-Hmm dobra powiedzmy, że to wiedziałam, nazywam się Anastasia szefowa kammiennego stołu, dowódca 12 rycerzy.
- I jeszcze ja Kachigen Koshirama. 11 oddział.
Wielce oświecony GM
-Tak wiedziałam to, boicie się tych co was pokonali ostatnio, ja to wiem - powiedziała ze złowieszczym uśmiechem. - Pomogę wam, ale w przyszłości to wy pomożecie mi, zgoda?
Użytkownik
- Powiedz o co chodzi? Nie możemy się zgodzić, nie wiedząc o co chodzi. - powiedziałem spokojnym głosem i popatrzyłem na Kapitana Kyoraku.
Wielce oświecony GM
-Taki kontrakt, jeszcze nie ma sprecyzowanych wymagań, ale kiedyś mi się przydacie. - powiedziała. - Albo nie już wiem, przekażecie nam Hiyori Sarukagi, zgoda?
Widzicie jak w waszym kierunku zmierzają 3 postacie.
Użytkownik
Nieświadomie kładę dłoń na rękojeści miecza.
Użytkownik
- Kim jesteście przybysze? - powiedziałem spokojnym głosem.
Wielce oświecony GM
-Grrrr....espada - krzykneła Hikari i rzuciła się z mieczem na Coyotę, który to spokojnie zablokował, wymienili się kilkoma szybkimi ciosami, który zostały sparowane.
-Hikari uspokój się - krzyknął Kyoraku
Użytkownik
- Co Was tu sprowadza? - spytałem.