Bleach PBF Game
Wielce oświecony GM
Lekko zarysowałeś tylko jego pancerz, stwór w ramach kontrataku wbił ci ostrze pod żebro.
<-40hp.>
Użytkownik
Szybko odskakuję i udaję się w pobliże miejsca, w którym walczy porucznik Rukia. - Pani porucznik !! Jak pokonać te diabelskie stwory ?! - Powiedziałem zdyszanym głosem.
<HP: 260 - 40 = 220>
Wielce oświecony GM
Zanjutsu tu nic nie da. Widzisz przed nią dwa zamrożone stwory, które po chwili pękły na tysiąc kawałków, jak uderzyła mieczem w ziemie.
Stwór ruszył w twoim kierunku.
Użytkownik
Patrzę na stwora i wypowiadam zaklęcie - Bakudo: #10 Horin ! - po czym wołam - Porucznik Rukia !! Proszę mi pomóc z tym stworem !!
(Reiatsu: 400 – 120 = 280 [70%])
(HP: 220 [73%])
Wielce oświecony GM
Łańcuch związał stwora, a Rukia wykończyła go zdolnością swojego shikai.
<25 expa.>
Sala była pusta nie było więcej stworów.
Użytkownik
Staram się wyczuć reiatsu Kapitana Ukitake i Kyoraku.
<EXP: 80 + 25 = 105 [lvl up]>
Wielce oświecony GM
Czujesz, że walczą. Do pomieszczenia weszli z powrotem członkowie 8 oddziału. Nagle reiatsu kapitana Ukitake znacznie osłabło, a potem wzrosło i znowu osłabło.
Użytkownik
- Porucznik Rukia ?! Czy nie powinniśmy pomóc Kapitanom ?! - Spytałem podbiegając do niej.
Wielce oświecony GM
Nie trzeba było długo mówić. Rukia od razu wyskoczyła do góry. Za nią członkowie 8 oddziału, ale z góry już leciały ostrza z rubinami.
Ishiro cofnij się - powiedziała oficer 8 oddziału i od razu 3 oficer ruszył ci z pomocą.
Ostrza uderzyły o ziemię i od razu zaczęły z nich wyrastać potwory. Ishiro wylądował koło ciebie.
Szykuj się do walki Wyciągnął miecz był długi i lekko zakrzywiony na czubku, na końcu rękojeści, była rzeźba w kształcie kapiącej krwi. Ishiro był wysokim chłopakiem o wyglądzie nastolatka, miał czerwone włosy.
Użytkownik
Przyjmuję pozycję obronną i czekam na przeciwnika.
Wielce oświecony GM
Stwory ruszyły na was z tym samym szybkim krokiem. Ishiro zniknął i pojawił się tuż przed stworem i wykonał czyste pchnięcie prosto w rubin, stwór zapadł się w sobie i zniknął.
Użytkownik
Staram się w podobny sposób zaatakować najbliższego stwora.
Wielce oświecony GM
Stwór jednak unika i przebija cię ostrzem.
<-50hp.>
Użytkownik
Odskakuję i staję obok Ashiro.
<jak jest z HP?>
Ostatnio edytowany przez Takamori Saigo (2012-09-06 21:47:43)
Wielce oświecony GM
190 hp. Procent wylicz sam.
-Musisz walczyć uważnie, bo te stwory są jednak niebezpieczne. - powiedział Ashiro do ciebie.