Bleach PBF Game
Wielce oświecony GM
-Hmmm...tak? - zapytał się Ashiro.
Użytkownik
- Wspomniałeś coś o przyłączeniu się do Waszego oddziału. Możesz mi przypomnieć, do którego oddziału należysz ? - spytałem podchodząc bliżej.
Wielce oświecony GM
-Do 8 oddziału, kapitana Kyoraku Shunsuia - odpowiedział z dumą.
Użytkownik
- A to czemu Kapitan Kyoraku sam mi tego nie zaproponował ? Nie chciałbym podejmować pochopnych decyzji. Ten temat muszę głęboko przemyśleć. Poczekajmy aż sprawy nieco się wyjaśnią, a Seireitei stanie na nogi. Teraz trzeba skupić się na ważniejszych rzeczach, ale jak coś to wiem gdzie Was szukać - powiedział, po czym delikatnie się uśmiechnąłem.
Wielce oświecony GM
-Nie wiem, ma pewnie ważniejsze sprawy na głowie. Ok to ja się będę zbierał stąd. - powiedział Ashiro zarzucając zanpakuto w pochwie na kark sobie i powoli odchodził.
Użytkownik
- Do zobaczenia, Ashiro ! - powiedziałem na tyle cicho żeby mógł to usłyszeć.
Wielce oświecony GM
-Trzymaj się - powiedział i ci pomachał. Zostałeś sam na placu, teoretycznie była to najmniej zniszczona część Seireitei. Aczkolwiek ściany budynków były podniszczone. Teraz się zorientowałeś, że to tutaj stacjonuje 8 dywizja, a Ashiro wszedł do budynku niedaleko.
Użytkownik
Oglądam się dookoła, po czym wchodzę do budynku, do którego wszedł Ashiro.
Wielce oświecony GM
Był to ogromny budynek, wykonany z przepychem, a właściwie to był tylko przedpokój. Ashiro ściągał buty.
-Może byś chociaż zapukał. - powiedział z oburzeniem.
Użytkownik
- Przepraszam najmocniej !! - powiedziałem wykonując ukłon w kierunku Ashiro. - Co to za budynek ? - spytałem rozglądając się po pomieszczeniu.
Wielce oświecony GM
-To moje mieszkanie, a na co ci wygląda? - zapytał trochę zdziwiony twoim pytaniem.
Użytkownik
- Ładne. Oprowadzisz mnie, chcę kupić podobne mieszkanie? - spytałem.
Wielce oświecony GM
-Emmm...sory, ale są tu kąty których nie powinieneś widzieć, gdyż kiedyś działałem w drugim oddziale. Natomiast chodź napijemy się herbaty. - gestem zaprosił cię do środka.
Użytkownik
Ściągam japonki i kieruję się za Ashiro.