Bleach PBF Game
Wielce oświecony GM
Planuje zrobić PBF w realiach Naruto i chcę wiedzieć kto będzie grał. Ewentualnie kto bedzie mógł się jeszcze bardziej zaangażować. Reklama, GMowanie itd.
Mam dodatkowe pytania odnośnie:
-Czasu (czasy fabuły anime, późniejsze)
-Liczby wiosek (tyle ile w anime, więcej)
-Motyw ze wskrzeszeniem (Wiem, że istnieje Edo tensei, ale ten sposób nie będzie dawał kontroli nad wskrzeszonym)
Użytkownik
Ja mogę grać.
Czas: może być późniejszy (wojna skończona, człowiek w masce pokonany, Kabuto też, cisza i spokój, aż tu nagle pojawia się ktoś bardzo potężny i chce...coś chce)
Liczba wiosek: może być więcej, będzie bardziej urozmaicone
Wskrzeszenie: może Tsunade zna/pozna jakąś sekretną technikę?
Jeżeli chodzi o mnie to fabuła może zostać taka jak jest teraz, może też być całkiem odmienna.
Ja chętnie zagram ! ;D Ale mam pytanko mógłbym grać jako mistrz miecza ?
Wielce oświecony GM
Jezeli dojdziesz do tego poziomu, to czemu nie. Jak dla mnie to możesz być nawet liderem akatsuki. Oczywiście podczas gry, jeżeli zasłuszysz.
Melduję się! Mogę być pomocniczym MG jakby cuś i postaram się zrobić jakąś reklamę.
Ja tam uważam, że akcja może rozgrywać się już po wielkiej wojnie, tak jak mówi Takamori.
Liczby wiosek albo bez zmian, albo niewiele więcej.
Motyw ze wskrzeszeniem zostawiłbym w spokoju, ewentualnie mogłoby się okazać, że cząstka Orochimaru żyje w kapitanie Yamato. Takie urozmaicenie.
Wielce oświecony GM
Hmmm...fakt faktem trochę wiosek już natworzyłem. Dobra teraz potrzebuje pare dni na zastanowienie i zacznę robić. Chyba, że jeszcze fasto i revenge chcą coś powiedzieć. Z przyjemnością czekam na wasze opinie.
Wielce oświecony GM
Lubię to
A można by prosić linka ? ;3
Wielce oświecony GM
Do czego?
Wielce oświecony GM
-Co to za "buu"? - zapytał GM
- Buuu to słowo który zwykle straszy kogos najczęściej służy do budzenia. - Odpowiedział posępnie.
Wielce oświecony GM
Reactivationero topicenorinio
/Były GM here
Użytkownik
Naruto to nie moja działka, nie przepadam za tym anime tbh
Siła: 4; Wytrzymałość: 3; Zwinność: 2; Zręczność: 3; Charyzma: 2; Wola: 3;
Senchi Uekita - Fukushū
Reiatsu: 900 Exp: 220/300 (Lvl. 2) Talary: 30