Bleach PBF Game
Trudno to nazwać precyzyjnym pomieszczeniem - jest to raczej puste miejsce, które może być wykorzystane w różny sposób. Najczęściej spotykają się tutaj mieszkańcy sklepu Urahara, aby siedząc na ziemi, zjeść na wspólnym dywanie posiłek. Bo prócz dywanu, niskiego stołu, drzwi oraz dwóch okien nie ma w pomieszczeniu niczego.
Użytkownik
- To jest jadalnia?
Siła: 4; Wytrzymałość: 3; Zwinność: 2; Zręczność: 3; Charyzma: 2; Wola: 3;
Senchi Uekita - Fukushū
Reiatsu: 900 Exp: 220/300 (Lvl. 2) Talary: 30
Użytkownik
Odskakuję w kroki do tyłu i wyjmuję miecz.
- Stop!
Senchi Uekita - Fukushū
Tym razem uniknąłeś ciosu maczugą, jednak po chwili poleciał drugi. Zbliżał się przerażająco do twojej twarzy, jednak maczugę złapała dłoń Urahary nie przesuwając się nawet o centymetr
- Hanakari Jinta, to jest nasz nowy posłaniec ze społeczności dusz. Będzie tu mieszkać przez bliżej nie określony czas.
- Jeszcze się uczy, ale ma dobry zmysł walki - opisała cię Tsumugiya Ururu, przebierając pałeczkami
- Coooo? Nie zaakceptuję żadnego darmozjada! - wrzasnął Jinta
- Uspokój się chłopcze - przerwał Tsukabishi Tessai - ten chłopak podróżował z Szayelem, jakby tamten obawiał się go tknąć mimo ciężkich ran - mówi, źle interpretując sytuację w której uczestniczył.
(Z racji tego, że nie będzie 3 dni, masz okazję na spokojnie wymyśleć jakiś ciekawy dialog, który podciągnie ci fabułę i pod kątem rozwoju przygody, i pod kątem rozwoju postaci)
Użytkownik
- Spokojnie... Nie taki DARMOzjad. Mogę też wykonywać wasze polecenia, być czymś typu sługi. Już rozmawiałem z Uraharą, że muszę dla niego zdobyć miecze Quincy i nawet wiem jak. Pozwolił on mi jednak wcześniej odpocząć.
Senchi Uekita - Fukushū
- Możesz się zintegrować z resztą - polecił - ja w tym czasie załatwię coś innego dla hollowa. Tsukabishi, zostawiam ich pod twoją opieką
Drzwi się zamknęły.
- Niby jak chcesz znaleźć te miecze? - przedrzeźnia się czerwonowłosy
Użytkownik
- Spokojnie... większość ludzi nie jest na tyle głupia, a przynajmniej tak mi się wydaje, bo ludzi nie znam, że jak widzi pięciokąt utworzony z wbitych w ziemię laserowych mieczy podbiega do niego i zbiera wszystkie miecze. Taki pięciokąt jest rozstawiony przy torach... niestety mi się nim oberwało, ale na szczęście żyję. Liczę na to, że do czegoś wam się przydam i nie będę zwykłym darmozjadem tak jak to ująłeś... Jinta tak? dobrze pamiętam? Ja jestem Senchi Uekita z 11 oddziału.
Ostatnio edytowany przez Revenge98pl (2012-03-12 21:30:45)
Senchi Uekita - Fukushū
- Jinta, Jinta... - rozgląda się zmieszany po twoich słowach, po czym zachowuje twarz - Skoro Ururu cię zaakceptowała, to ja nie mam nic przeciwko, możesz mieć potencjał.
- Sytuacja z Quincy robi się jakaś dziwna - ocenia Tessai, wracając do pokoju z miską man
- Usiądź - wtrąciła Ururu. Tessai usiadł.
- Ogólnie to dość nie spotykane, by atakowali shinigami, zwłaszcza hm... - kontynuuje, przegryzając kluski
Użytkownik
- Mówili, że są jakąś nową armią tego miasta, że już nie potrzebują shinigami, żeby go bronić. Ten cały atak to było jakieś szkolenie dla kobiety Quincy. Mówili jej, że świetnie, nie sądziliśmy, że się uda, zostajesz do nas przyjęta itp.
Siadam
Senchi Uekita - Fukushū
- Urahara wspominał, że to była pułapka - dopowiedział Tessai - czyli byli przygotowani wcześniej.
- I prawdopodobnie - Jinta związał ręce za głową i położył się na ziemi - polowali na kogoś, kto w tą pułapkę wpadnie, polowali na ofiarę.
Użytkownik
- Na to wygląda. Ciekawe tylko czy ich cel był bliżej określony.
Senchi Uekita - Fukushū
Użytkownik
- Nie znam go i nie wiem czy zależałoby mu na władzy nad tym miastem.
Senchi Uekita - Fukushū
- Możliwe, że nie, ale fakt faktem, jest quincy - opisał Tessai - Może albo posiadać wiele przydatnych informacji o przeciwniku, albo być naszym nowym wrogiem. Wątpię by pozostał neutralny.
- Skoro ty zajmujesz się sprawą z mieczami, sam zadecydujesz, co będzie najlepsze - stwierdził olewczo rudowłosy
- Ja przejdę po panienkę, myślę, że przyda się leczenie - powiedziała dziewczynka, wstając od jedzenia
- Od dziś sprzątasz podłogę, darmozjadzie - rozkazał rudy, patrząc czy nie nabrudziłeś w kuchni