Bleach PBF Game
Senchi Uekita obudził się obserwując od dołu rażące białe światło.
- I wtedy, gdy już masz złapaną duszę pustego, wkładasz ją przez usta nosiciela. Z ust wypluwa wtedy biała ciapa i tworzy maskę. Ale istnieje prawdopodobieństwo całkiem spore, że pusty zabije duszę nosiciela i wtedy stracisz i jeden okaz i drugi - mówi nowy głos - Ważne jest więc, by proporcjonalnie dobrać obu pacjentów
Użytkownik
Udaje, że jeszcze nie odzyskałem przytomności i obserwuje gdzie jestem i co się dzieje
(czasami oglądam)
Ostatnio edytowany przez Revenge98pl (2012-03-01 14:42:03)
Siła: 4; Wytrzymałość: 3; Zwinność: 2; Zręczność: 3; Charyzma: 2; Wola: 3;
Senchi Uekita - Fukushū
Reiatsu: 900 Exp: 220/300 (Lvl. 2) Talary: 30
- A jakby tak wsadzić komuś espade? - Pyta Szayel Aporro Granz
- Hmmm to prawie nie możliwe, bo po pierwsze musiałbyś go obezwładnić bez zadawania wielkich obrażeń. Poraniony espada z łatwością zostałby podporządkowany nosicielowi, więc wyszło by na to samo, co włożenie słabszego pustego. Zaś wkładając espadę o nieskrępowanym poziomie mocy, nosiciel musiałby być na poziomie kapitana, choć i tak nie wiadomo czy przeżyłby transformację. Ogółem widzę, duże ryzyko i trudność w zdobyciu okazów, ale przyznam, koncepcja ciekawa
Ostatnio edytowany przez Szami (2012-03-01 14:49:01)
Użytkownik
Przysłuchuję się ich rozmowie wciąż udając nieprzytomnego
Senchi Uekita - Fukushū
- Może...
- Nie, nie, ja już jestem za stary, zresztą narobiłem sobie wystarczających problemów. Teraz załatwmy mój interes: kim są Quincy z zakazanych ziem.
Ktoś zaczyna cię dotykać, nie czujesz bólu od poparzeń
- Oh, wysokiej rangi informacja
- Za przecieki równie wysokiej rangi
- No tak... - odpowiada hollow z wachaniem
Użytkownik
Udaję, że właśnie się ocknąłem.
- Co się... dzieję?
Ostatnio edytowany przez Revenge98pl (2012-03-01 15:08:08)
Senchi Uekita - Fukushū
- Zastanawiamy się nad sposobem ulepszenia twojej mocy - odpowiada człowiek w kapeluszu - Nazywam się Urahara Kisuke, podobno mnie szukałeś z jakiegoś powodu... niestety porozmawiamy później, muszę teraz odprowadzić gościa i poprowadzić dłuższą rozmowę na pożegnanie
- Dokładnie - odpowiada pusty.
Jesteś w pomieszczeniu które zamiast ścian ma stalowe mury. Pomieszczenie wygląda na małe i nie ma tu żadnych obiektów. Jesteś na poziomie podłogi, leżąc brzuchem do góry.
Użytkownik
Wstaję (o ile mogę) i próbuję się rozruszać. Siadam sobie w kąciku i czekam na powrót Urahary.
Senchi Uekita - Fukushū
Użytkownik
Uznaję, że lepiej poczekać, niż wychodzić... sądząc po ich rozmowie to naukowcy, a nie chce wpaść w jakąś pułapkę ani nikomu się narazić.
Senchi Uekita - Fukushū
Użytkownik
- Cześć dziewczynko. Jak się nazywasz?
Senchi Uekita - Fukushū
Użytkownik
- Jestem Shinigami. Nazywam się Senchi Uekita. Zostałem tu przysłany przez trzeciego oficera z mojego oddziału. Czekam na pana Uraharę. Według zapewnień mojego 3-ciego oficera ma mi zapewnić schronienie.
Senchi Uekita - Fukushū